Jump to content
Sopulifoorumi

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Foorumitunnusten aktivointi!

  Josko joku viitsis vilkasta VSOP oikeuksia kuntoon kunhan joutaa. o/
 3. Earlier
 4. Vsop hakemus

  Changed Status to Accepted
 5. Vsop hakemus

  tervetuloa
 6. Vsop hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? [FIN3] Free ja [GURKO] FIN WW. Ensimmäisestä lähdin kun houkuttelivat Gurkoon ja Gurkosta kun klaani on totaalisen kuollut ja pelaajat kaikkoavat kovaa vauhtia. Ei peleta mittää klaanimatseja ja klaaniin on kehittynyt sisäpiiri joka pelaa vain keskenään. Muutenkin ikävä ilmapiiri klaanissa. "Kännikala" klaani. =D Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? CW:tä on tullut pelattua ja linnaketta, mikä lie sen nimi nykyään. Onko se stronghold? Miksi haet juuri sopuleihin? Parempi klaani jossa saisi helpommin peliseuraa ja voisi kehittyä vieläkin pelaajana. Klaanipelejä saisi pelata ja jos saisi palkintojakin sitä kautta. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki pelimuodot käyvät jos vaan mukaan mahtuu. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Pelaan milloin sattuun. Aamulla-Illalla. Tarkkaan en osaa sanoa. Rippuu ihan miten on muuta menoa. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? 29 kymppitieriä kuten Obj. 140, Obj. 430U, Maus, IS-7, T-100 LT, B-C 25t, Super Conqueror ja tutkittuna on Pz.Kpwf. VII, E 50 M, Progetto 65 ja tulossa Kranvagn, 60TP, AMX 50 B, Obj. 268 4. Muuta infoa? (ainakin ikä) 42
 7. vsop ta kesäkamppikseen

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Miksi haet juuri sopuleihin? Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Muuta infoa? (ainakin ikä)
 8. Hakemus!

  https://www.noobmeter.com/player/eu/xpesky/552777912/
 9. Hakemus!

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? En ole ikinä ollut klaanissa. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Ei mitään kokemusta muutakun mitä oon youtubesta, twitchista seurannut. Miksi haet juuri sopuleihin? Olen pelannut vaan soolona tätä peliä, niin olisi mukavaa päästä pelaamaan taitavien pelaajien kanssa! Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki mahdolliset kiinnostavat. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? 6-7 kertaa viikossa pelailen jä pystyn pelaamaan niin paljon kun on tarvetta. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Obj 430U, Kranvagn. Talliin tulossa muutaman päivän sisällä Obj 140 ja sitten S.Conqueror. Free expaa löytyy runsaasti joten ei kestä kauan grindaamiset. Muuta infoa? (ainakin ikä) 18v Turusta.
 10. Foorumitunnusten aktivointi!

  RSOP oikeudet tarvitsisin
 11. TSOP hakemus: _iVra_

  " tää kaveri mieluummin striimaa randomia kuin osallistuu klaanin toimintaan " faktat kuntoon. Kanava haudattiin ennenkuin se kerkesi edes aloittamaan kunnolla omaa toimintaansa. Viimeisen vuoden aikana (1.6.2018 - 9.6.2019) on striimattu yhteensä satunnaisesti 11 ( 9.8.2018, 10.8.2018, 13.1.2019, 19.1.2019, 20.1.2019, 4.2.2019, 10.2.2019, 31.3.2019. ) päivän aikana.
 12. TSOP hakemus: _iVra_

  tää kaveri mieluummin striimaa randomia kuin osallistuu klaanin toimintaan
 13. HSOP hakemus: _iVra_

  Korjaus - Tsop
 14. TSOP hakemus: _iVra_

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Kyllä, toiset on kaatuneet ja toisissa pelaajien taso on huonontunut huomattavasti. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Kyllä, kaikkia pelimuotoja on tullut hakattua kun on laitettu pystyyn. Miksi haet juuri sopuleihin? Haluan pelata klaanissa, jossa pelaajien taso on korkea, sekä oppia paremmaksi tiimipelaajaksi. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) CW, Stronkka, Advance, Turnaukset Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Vähintään 5 päivää viikossa. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Löytyy: t-100lt, 268/4, obj140, obj.430u, obj277, is7, is4, maus, pz7, t57-heavy, patton, 50b, amx105, bc25t, artabat, sconkka, fv4005, artagayglub, type5heavy, 60tp, strv103b Tulossa: kaikki loputkin Muuta infoa? (ainakin ikä) 28-vuotias jantteri Hämeenlinnasta.
 15. HSOP hakemus: _iVra_

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Kyllä, toiset on kaatuneet ja toisissa pelaajien taso on huonontunut huomattavasti. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Kyllä, kaikkia pelimuotoja on tullut hakattua kun on laitettu pystyyn. Miksi haet juuri sopuleihin? Haluan pelata klaanissa, jossa pelaajien taso on korkea, sekä oppia paremmaksi tiimipelaajaksi. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) CW, Stronkka, Advance, Turnaukset Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Vähintään 5päivää viikossa. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Löytyy: t-100lt, 268/4, obj140, obj.430u, obj277, is7, is4, maus, pz7, t57-heavy, patton, 50b, amx105, bc25t, artabat, sconkka, fv4005, artagayglub, type5heavy, 60tp, strv103b Tulossa: kaikki loputkin Muuta infoa? (ainakin ikä) 28-vuotias jantteri Hämeenlinnasta.
 16. Poiuhin hakemus TSOP

  Tervetuloa, tulehan peliin ja tessuun, niin saadaan kaikki natsat paikalleen. /Jonttori
 17. Poiuhin hakemus TSOP

  Changed Status to Accepted
 18. Poiuhin hakemus TSOP

  Terve, Olehan hetki kärsivällinen, juttelen tänään hieman muiden komentajien ja ehkä Laten kanssa. Pistän peliin privaviestiä sitten, kun valmista. /Jonttori
 19. Hakemusta sisään.

  Changed Status to Declined
 20. Poiuhin hakemus TSOP

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olin BWPFI:ssä jonkin aikaa ja lähin paremman klaanin ja cw-pelien vähyyden takia pois. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? On, mutta vähän, joku 60 peliä. Miksi haet juuri sopuleihin? Late375 suositteli ja sanoi että sopulit on osaavaa porukkaa, jotka pelaa klaanimatseja. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki mainitut ^ Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Lähes joka ilta, ja klo n. klo 19.00 - 02.00 Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Tällä hetkellä: Obj 140, Obj 430u, t62a (tutkittuna), B-C 25t Tulossa: Obj 277, Amx 13 105, Amx 50B, Ebr 105 Muuta infoa? (ainakin ikä) Ikää on vasta 17 ja overall wn8 on alhanen recenttiin verrattuna, koska pentuna ajelin pikkutiereillä ajelemisen ilosta.
 21. Maitojuna

  Otetaan säälistä sisään
 22. Maitojuna

  Changed Status to Accepted
 23. Maitojuna

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? useammassa klaanissa, viimeksi kävin kokeilemassa Iso D:tä. Sitä ennen TSOP Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? jonkin verran Miksi haet juuri sopuleihin? Kirkkaat valot oli liikaa ja tuli koti-ikävä Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) CW ja stonkka Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? aika usein, iltapelit ok Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? tallissa: Obj 261, IS-7, Obj 277, T-100LT, Obj 140, T62-A, GW E100, Jahtipötkö, saksan paska kymppilaitti, batchät 25, Superkonkka, Konkkatykki, euro5 ja type 5 expat ja rahat löytyy: Wessa5A, Strivi, E100, AMX105, 430u, Lepra1, Sheridan, T92HMC, Bättiarty ja 113 Muuta infoa? (ainakin ikä) sain hyvän torkkarin viitosluokalta ja äiti antoi puoli tuntia lisää peliaikaa
 24. Eyy

  Changed Status to Declined
 25. Eyy

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Urhot ja muut vähemmistöt = Kiinnosti kun kilo kakkapökäleita. PJ ei kestäny mun kännipelejä ja IDEAL koska tuhansista yrittämisistä huolimatta ei saatu ees 8 stronkkaa pystyyn.. Tätä kesti kampanjoista tähän päivään.. mutta Mr.Sexies on yhä syvällä sydämessäni <3 Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Onhan noita tullut parisen tuhatta pelattua. Advancea varsinkin pelaan mielelläni koska pitäähän credubuusterit ym. takaisinkin hankkia Miksi haet juuri sopuleihin? Koska logo on kiva ja tsopissa enempi vanhempaa väkeä + Vanhoja tuttuja. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki missä lyödään viisaat päät yhteen! Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Aina 16.00-22.00 arkisin vklp myöhempään. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? IS-7, OBJ.277, OBJ 140, OBJ. 430U T-100LT B-C 25T, AMX 30B, S. CONQ, WZ5A, 113, TVP, KRANG, E100 tulossa + ranskis 10 lite, sitte grindiin t57 heavy etc. Muuta infoa? (ainakin ikä) Somekuuluisuus ja vihattu tattipää. Ikää 25-vuotta. Pelaan aina rennolla kädellä ilman suurempia itkuja pelissä.
 26. Hakemusta sisään.

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Miksi haet juuri sopuleihin? Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Muuta infoa? (ainakin ikä)
 27. Hakemusta

  Changed Status to Accepted
 1. Load more activity
×