Jump to content
Sopulifoorumi
Sign in to follow this  

Miesrakkautta tositarkoituksella


Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit?

Aloitin joskus muinoin FTC5:ssä, sieltä ROGUEen ja lopulta F15:een, jossa viihdyin pari vuotta. F15:n hajottua päädyin OMNIin.

Klaaninvaihdoksiin ei ainakaan omalta osaltani liity sen kummempaa dramatiikkaa: Klaanit yleensä käytännössä hajosivat, minkä jälkeen meno muuttui yleensä aikamoiseksi töhöilyksi. Kavereiden ja tuttujen perässä olen yleensä klaaneja vaihdellut.

Onko sinulla kokemusta klaanimatseista?

On tullut aika paljon pelailtua. Oikeastaan tämän vuoden puolella en ole randomeita juuri pelannut, vaan sen pari tuntia illassa yleensä mieluummin vääntänyt CW:tä tai Stronholdeja.

Miksi haet juuri sopuleihin?

Kai haen täältä samanlaista rentoa ja osaavaa menoa kuin joskus muinoin FTC5:ssä/ROGUEssa ja F15:ssä. Useamman kerran olen miettinyt hakemista tänne, mutta lopulta aina päätynyt kavereiden perässä johonkin toiseen porukkaan.

Kuten klaanihistoriastakin varmaan näkee, en ole vaihtanut klaaneja kovin taajaan. Tarkoituksena olisikin löytää mukava ja oikealla asenteella liikenteessä oleva porukka, jossa viihtyisi pidemmän aikaa.

Ja onhan täällä listoilla näemmä muutama vanha puppelikin!

Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?)

Erityisesti T10 SH ja CW kiinnostavat sekä oikeastaan kaikki pelaaminen, jossa on tiimityöskentelyä.

Itselläni oli paha tapa alkaa grindailemaan randomeita soolona joskus reippaasti puolenyön jälkeen. Nämä sessiot yleensä sit pääty lukemattomiin voimasanoihin ja lupauksiin siitä, etten enää ikinä pelaa randomeita aamuyhden jälkeen. Tämä lupaus on nyt pitänyt jonkun aikaa, ja samalla elämänlaatu on parantunut. Varmasti aloittelen taas noita randomeita tässä kesän aikana, jotta saisi noi muutamat T10-grindaukset päätökseen.

Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin?

Lähtökohtaisesti mitä myöhemmin pelit, sitä parempi mulle. Keväisin ja syksyisin futistreenit ja -matsit menee välillä klaanitoiminnan kanssa päällekkäin ja edelle.

Yleensä 21/22-01 oon paikalla ainakin.

Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin?

Keskeisiä puutteita on Maus, 260, 113 (40k expaa tier ysiin, ykkösprio nyt tällä hetkellä), 263, TVP (myös tämän kesän tavoite), E4, E3, Grille (ei monta kymmentä kiloa puutu tästäkään expaa), about kaikki artyt.

Löytyy mm. IS-7, IS-4, E5, E100, T57, 50B, 140, T62A, 907, Action X, Leopard, E50M, STB-1, Bat-Chat, 268 ja 261.

Muuta infoa? (ainakin ikä)

Ikää on 29 vuotta.

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended CommentsCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×