Jump to content
Sopulifoorumi

Mr_Jander

Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit?

FIRE, NOOSE, Puskajussit. lahdin puskajusseista, koska oli todella paljon lukiotehtavia, joka vei kaiken ajan. Nyt lukio ohi ja on aikaa ja kiinnostusta. (us layout keyboard joten puuttuu kirjaimia.)

Onko sinulla kokemusta klaanimatseista?

Jonkin verran, paljon en itse ole pelannut cw matseja, mutta katsonut useita videoita, jossa entiset FAME pelaajat kertovat hyvia stratteja jne. Olen kiinnostunut ja haluan oppia pelaamaan klaanimatseissa.

Miksi haet juuri sopuleihin?

Parhaat suomalaiset klaanit joissa jonkin verran tuttuja. Sopivasti haastetta ja kilpailuhenkea minun makuuni. Joskus yritin TSOPiin, mutta muutaman viikon haun jalkeen Jonttori ei saanut paatosta tehtya, joten liityin vanhojen tuttujen luo NOOSEen.

Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?)

Kaikki. Olen todella kilpailuhenkinen ja rakastan haastavaa pelaamista, riippumatta pelista. yritan joka matsissa antaa kaikkeni ja oppia virheistani.

Kuinka usein olet paikalla?

Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin?

Joka viikonpaiva kello 18-24, viikonloppuisin 14-04.

Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin?

Useita, cw sopivimmat, 113, e5, bc25t, 50b, obj140, 430u (hyva 907 sijainen), e100 ja joitakin muita. myos10 tieri tsekki kohta tallissa.

Muuta infoa? (ainakin ikä)

17-vuotias, nopea oppimaan, huumorintajuinen ja ahkera. Recentit huomattavassa laskussa, koska oli monen kuukauden opiskelutauko. uliuli.User Feedback

Recommended Comments

Jees, nyt on se isoin kysymys alta pois.

Valitettavasti nykyinen taitotaso ei nyt riitä. Suosittelen hakemaan takaisin Puskajusseihin, siellä nyt on jopa joidenkin mielestä parempi meno kun meillä.

 

Lisäksi toivotan onnea valitsemallanne tiellä opiskelun suhteen. Nopeammin töihin -argumentti nyt on sinänsä vähän surullinen, että keskimäärin suomalainen ihminen kokee lopulta tehneensä elämässään liika töitä, sekä katuu opiskelleensa liian vähän. Jos nyt 17-vuotias olet, sulla nyt on jotakuinkin ~50 vuotta töitä edessä.

 

Terveisin,

Juhu, sossupummi

 

 

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×