Jump to content
Sopulifoorumi

Alex_863

Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollut klaanissa nimeltä HAVA, joka oli tämmöinen pienen porukan kokeilu. Sen lisäksi olen ollut parissa ulkomaalaisessa klaanissa.

Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? On

Miksi haet juuri sopuleihin? Koska täällä on muutama minun kaveri ja olen kuullut sopuleista pelkkää hyvää. Haluaisin myös tasokkaaseen peliporukkaan ja uskoisin että täällä se onnistuisi. :)

Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki.

Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Pyrin olemaan paikalla mahdollisimman monena päiväna viikossa. Viikonloppuisin olen lähes aina paikalla. Pystyn osallistumaan klaanipeleihin viikolla noin klo 22-23 asti ja viikonloppuisin pidempään.

Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? OBJ 430, Leopard 1, B-C 25t. (Tulossa noin kuukauden parin sisällä T62A, OBJ 140 ja IS7.)

Muuta infoa? (ainakin ikä) Ikä:16 (Osaan silti käyttäytyä asiallisesti)User Feedback

Recommended Comments

35 minutes ago, Alex_863 said:

Eka acco on jo puolisen vuotta olut kuollut ja kuopattu. Accolla wn8 vajaat 1850 ja silloiset recentit oli noin 2.5k ja pelejä reilut 20k. Tämän jälkeen tosin omat taidot kehittyneet aikas huomattavasti.

 

Alex_863

Account created: 10.12.2014  

En vain ymmärrä miksi pitää uusi tehdä ja vanha kuopata (statsien takia?).

Siltikin tervetuloa omasta puolestani :) Tosin johto päätökset tekee...

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
13 hours ago, Hazii said:

Alex_863

Account created: 10.12.2014  

En vain ymmärrä miksi pitää uusi tehdä ja vanha kuopata (statsien takia?).

Siltikin tervetuloa omasta puolestani :) Tosin johto päätökset tekee...

näin HAVA:n vanhaan mottoon viitaten: Miks ei jos voi?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
21 hours ago, Lihakirves said:

Pärinää mopoautoja ja rerollitili, mitä muuta tsoppi voisi toivoa. Pääset oletettavasti kuuntelemaan peloittavan ja mahtavan Jonttorin palopuhetta.

Annetaanpa oieni haaste hakijalle. Mikäli ei ole hyväksyttävää uuden vuoden viettotapaa esittää (siis, että äiti tai isä käskee), niin jos kestät tänään aattona TSOP:n paikallaolijoiden kanssa uuden vuoden känniset mölinästronkit koko illan ilman ED:tä, itkupotkuraivareita, WN8 kikkelinkalistelua tai mopoautonvirittelykeskusteluita, niin paikka on varma(hko). :)

Huomaa kuitenkin, että hyväksyttävä poissaolon syy ei ole kaverin kotibileet, jossa se antelias iki-ihana Pirkko myös mukana. Kokeneempina sotureina yritämme suojella nuorempaa veljeä tekemästä niitä virheitä vielä tässä vaiheessa, joita kuitenkin tulet tekemään tulevaisuudessa ja joista maksat selviä euroja sekä menetetyn itsetunnon. Siis koko loppuelämäsi. :wacko:

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×