Jump to content
Sopulifoorumi

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. yep yep

  Changed Status to Accepted
 3. yep yep

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollu sekä suomi klaanissa vaiks KOB,TMM,, T_M_G ja ruotsi klaanii kui SWEEC ,,-FRI- ...VBF.. ja olen nyt GENTA klaanissa mutta jos pääsen VSOP niin eroan kyllä =) Onko sinulla kokemusta klaanimatseista?Kyllä on =) Miksi haet juuri sopuleihin? sielt voi oppia jotai uuttaa ja pääse pelaa jotai muu kui 6 tieri stronkka Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) cw,stronghold, advance.turnaukset teambattle Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin?joka päivää ja illalla milloin vaan Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? IS-7 Obj 140 Obj 277 TVP T 50/51 M48A5 Patton progetto 65 Strv 103B T110E5 E50 Ausf M WZ-113G FT Muuta infoa? (ainakin ikä) 42 mutta koht 43 =)
 4. Klaani Hakemus

  Changed Status to Declined
 5. Klaani Hakemus

  Kunhan saat 3 tier X vaunua talliin, mielellään sellasia joille on käyttöä, Ryssämedi pakollinen. Sen jälkeen opettele pelaan niillä. Sen jälkeen mietimme uudelleen.
 6. Klaani Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olin viimeksi ROGFIssa, lähdin sieltä koska ei ollut aktiivista porukkaa, eikä mitään joukkuepelejä pitkään aikaan. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Kyllä. Miksi haet juuri sopuleihin? Aktiivisuuden ja hyvän seuran takia. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki mahdollinen. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Yleensä klo:19.00-24.00 Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Tällä hetkellä on IS-7, tulossa on OBJ. 277. Muuta infoa? (ainakin ikä) ikä 15 vuotta.
 7. Morjesta miten on tuo teidän aktiivisuus wottissa onko mahdollista päästä mukaan vai onko tässä klaanissa joku tietty rajoitus päästä mukaan ? 

 8. kiitti randomit riitti

  Changed Status to Accepted
 9. kiitti randomit riitti

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? -RMP- 501päivää , Koff 856 päivää ja muutama muu silloin kun on apua pyydetty Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? muutama tuhat Miksi haet juuri sopuleihin? sopulien aktiivisuudentakia Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) kaikki Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? pääsääntöisesti 17-02 ja satunaisesti muinakin aikoina mutta myös hetkellisesti voin olla 2 päivää työn takia poissa Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? 19 kpl Muuta infoa? (ainakin ikä) 50 ja kuoleman välissä
 10. Hakemus

  LoL. Hyperaktiiviseen
 11. Hakemus

  Pitkällisen harkinta-ajan jälkeen olemme päätyneet hyväksymään hakemuksenne. Kutsu on lähetetty ja tervetuloa aktiiviseen yhteisöömme.
 12. Hakemus

  Yäääh... Mitenkäs nyt ?
 13. Foorumitunnusten aktivointi!

  vsop oikat takas kiitsa
 14. Ferdinantin tuhoaja

  Multa ei kukaan koskaan kysy mitään. Voisin kertoa paljon likaisia tarinoita tästä kaverista....
 15. Ferdinantin tuhoaja

  tsatsit on kyllä hiinä ja hiinä, mut sisää vaa
 16. Ferdinantin tuhoaja

  Changed Status to Accepted
 17. Ferdinantin tuhoaja

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? TSOP ollut ja ei ollut organisaatio kunnossa ja komentajan keskusteluista ei päässyt irti Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Ei oikein kun nykyään on frontlinejä ja spessuja sen verran paljon. Jokusen pelin pelasin viime kamppiksessa Miksi haet juuri sopuleihin? Täällä kuulemma saa käyttää bonareita ilman velvollisuutta kerätä laatikoita. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Frontline (eikös se mene tuosta platoon ja teambattle?), randomit jotta saa uusille miehistöille ekoja skillejä. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Millon emäntä antaa luvan käyttää konetta Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? EBR, 100lt, gw100, GC, 261, T92, BC arty, siinä varmaan tärkeimmät klanuvaunut Muuta infoa? (ainakin ikä) kolotuksesta päätellen ei enää 20v ole lähellä
 18. Mahtuuko lineen

  Artejahan ei kukaan suht terve ihminen edes pelaa😁 Olet hieno ihminen, tykkään, tervetuloa takaisin.
 19. Hakemus

  Changed Status to Accepted
 20. Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? PJ, METAL, GG_EZ ja FAUF jos sen voi klaaniksi luokitella. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Muutama season ja kamppis takana. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki menee. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Muutaman kerran viikossa. 20-> Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Type 5, 907, 268, Sheridan, 13 105, Is-7, Obj 140, 430U, 277, bätti ja T57 heavy. 268 v4 ja cgc tulossa talliin. Muuta infoa? (ainakin ikä) 18v
 21. Haitsappalaijaa

  Changed Status to Accepted
 22. Haitsappalaijaa

  Joo
 23. Haitsappalaijaa

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? TSOP, PJ Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Pari kamppista ja seasonilta sopivasti Miksi haet juuri sopuleihin? No en mää itte olis tänne tajunnu lähtee, mutta Sher1ffi meijät naapurista ilmotti Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki menee Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Päivittäin puolille öin Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Muuta infoa? (ainakin ikä) Ainakin 29v
 24. Mahtuuko lineen

  Changed Status to Accepted
 25. Mahtuuko lineen

  Tottahan toki
 26. Mahtuuko lineen

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? onhan noita klaaneja ollu TSOPista,oppos ja kourallinen muita pikku klaaneja Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? muutaman oon päässy vuosien varrella pelaan. Miksi haet juuri sopuleihin? Tulla kattoo mikä on meno ja oppiin jotain uutta. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) frontline on ollu nyt mikä on saanut pienen heijarin aikaan.. muut menee siinnä rinnalla Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? liiankin paljon tulee istuttuu iltaa koneella. Mut 21.00~22.00 oon sammuttanu koneen. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? kaikki perus cw vaunut löytyy paitsi 50bemari ja v4. Artejahan ei kukaan suht terve ihminen edes pelaa😁 Muuta infoa? (ainakin ikä 32 pirkanmaalta. Ollu ennenkin tsopin riveissä.
 1. Load more activity
×