Jump to content
Sopulifoorumi

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/24/2017 in all areas

 1. 8 points
  Sjtv82

  Back to rosop?

  Kauhean hakemusmäärän takia meillä on ruuhkautunut tämä käsittely täysin, joten ei kannata odottaa vastausta lähitulevaisuudessa-
 2. 6 points
  Sjtv82

  Hakemus

  Mä olen simpauttaja sanonu sulle että en ota sua rosoppiin kun et osaa pelata, tilanne ei ole muuttunut mihinkään vaikka tilastosivu väittäis wn:n olevan kova.
 3. 6 points
  El Kinkku

  Back to rosop?

  Eikö meillä ole organisaatio kunnossa?
 4. 3 points
  Kabine

  Hakemus

  osaa pelata ELC:tä ja T67:aa näköjään kummiskin. -> tähän semmonen ajatteleva leukaa pitelevä hymiö.
 5. 3 points
  Hullu_

  Hakemus

  mrlickdickman
 6. 1 point
  Sjtv82

  Hakemus RSOP

  Hanki lisää tankkeja millä jotain tekisi, nyt ei ole semmosia.
 7. 1 point
  Gimpledor

  Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollut klaaneissa, en tosin muista kaikkia. Esiml. [PETO] Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? On, niitä olen pelannut aika paljon. Miksi haet juuri sopuleihin? Sopulit vaikuttavat mukavalta klaanilta, ja tunnenkin sieltä jo muutaman Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikkihan minulle kelpaa Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Olen jokapäivä paikalla klo. 18-23 Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Omistan IS-7, Obj.140, B-C 25t, AMX 50B, AMX30B ja B-C 155 58. Tulossa on erittäin lähellä jo monia mm. Type 5 heavy Muuta infoa? (ainakin ikä) Olen 14 vuotias erittäin aktiivinen ja innokas pelaaja, joka etsii klaania.
 8. -1 points
  Mr_Licklick_man

  Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? -HSOP, KELA ja HUKKA. Oli eiaktiivinen kausi, nyt taas back! + Ei hukka oikein innosta kun peliseura on 50-70v Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? -Kyllä kaikesta mahdollisesta, myös vetämisestä. Miksi haet juuri sopuleihin? -Paneminen on kivaa Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) -Kaikki yllämainituista. Klaanimatsien ja menestyksen takia tässä hakemusta kirjoitetaan! Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? -Aktiivisina kausina niin kuin nyt joka päivä about 5h. Varsinkin ilta kuuden jälkeen. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? * HT - Is-7, 113, wz5a *MT - Batchat, Obj 140 Tulossa tvp ja t57 heavy. Muuta infoa? (ainakin ikä) 23v.
 9. -1 points
  Ragesami

  Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? vsop ja pj Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? kyllä on Miksi haet juuri sopuleihin? sopulit on parhautta Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) kaikki, vähiten random Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? töiden jälkeen aina Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? qc arty, kranwagen, obj140,obj t62_A, grille , wz a5, wz 113 , maus, vk, super konkka ihan kust. bc 25t, amx 13 105, Muuta infoa? (ainakin ikä) 30 vuotias huumori mies
 10. -1 points
  Sjtv82

  Back to rosop?

  Nyt päädyimme ratkaisuun että TSOP on edelleen parempi vaihtoehto sinulle pelissä.
 11. -1 points
  Hipstek

  Back to rosop?

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Juu sopuli fuusiosta erkaantuneena jouduin erilleen. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Ohan noita tullut spelattua Miksi haet juuri sopuleihin? Pitääks tähänki vastata vielä näiden vuosien jälkeen. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki menee tasaisesti jotain enemmä ja jotain vähemmän. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Hyper active. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? ¨Kaikki mitä tarvitaan on jo turhia joitain ei ole. Muuta infoa? (ainakin ikä) Melkein ikäloppu kääpä.
 12. -2 points
  Mr_Licklick_man

  Hakemus

  Julma mies ei tainnu ymmärtää mun plattatrolleja
×