Jump to content
Sopulifoorumi

Dragon_Keeneye

Rekisteröitynyt
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Pelinick
  Dragon_Keeneye

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. Hakemus TSOP

  Olen istunut siellä pari kertaa pari tuntia mutta kukaan ei näytä huomioida. Pitäis varmaan päättä kellonaika tai jotain.
 2. Hakemus TSOP

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollut parissa klaanissa ennemmin m.m SV2, AP2, 98P. Enimmät niinstä kuouli ulos + minä otin paussin kun mulla ei ollut ketään kenenkaa mä voin pelaa. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Ei paljoo mutta riittävästi, osaan perusteet ja ymmärän kommandot. Miksi haet juuri sopuleihin? Hain ennen mutta mut unohdettin jonku syyn takia + Ei ole mitään hyvää ruotsalaista klannia enään. Tarvistsin myös vähän ohjausta, en ole oikeen tottunut tänäpäivän WoT:iin. Ja TSOP tuntuu niinkuin hyvä takasintuloklaani mulle. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki suunilleen. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Riippuu minkälaista on uliopistossa. Jos tentaviikko tulee ni voi olla raskasta päästä sisään pelaan.(Ruukkaa olla kauden lopussa/alussa) Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? E100, STB, T57, Grille. Tulossa: 140, 50B, Jpz, SConq, B25 ja pari muuta. Muuta infoa? (ainakin ikä) 22, Suomenkieleni on vähän ruosteinen mutta puhun ihan hyvin vaan hidas sananhaku. Statsit on vähän huonolla puolella kun en ole pelanut vähään aikaan. Osaan myös ruotsia ja englantia.
 3. Join

  Dragon_Keeneye http://www.noobmeter...neye/511654426/ http://worldoftanks....Dragon_Keeneye/ Olen ollut klaaneissa ''SV2'' ''AP3'' Mulla on Taistelu kokemusta CW's Olen ollut niitä vastaan monet kerrat Companyssä ja CW's Joo 1800-2300(Ruotsin aikaan) Voin pelaa jos tulee CW keskel viikkoa E100 Talissa, Ostamisellan on T57,STB-1,WtE100(En ole vielä ostellut niin montaan kun olen ottanut klaanin tarpeisiin. Just nyt Grindaan päi Amx 50b, BT25, 140. En käytä premium accia mut mulla on Löwe,T34,Su100y Tykkään enimmäkseen pelaa Mediumia ja TD. (Arty kyll tulee mieleen joskus) Olen 18 vuotias joka asuu ruotsissa. Suomenkieli voi olla vähän ruosteinen. Vaikka tulikin 10:pi Suomenkielessä :mellow: View full application
×