Jump to content
Sopulifoorumi

Al1u

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Al1u

 • Birthday 06/18/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Pelinick
  Autistic_Animal
 1. Hakemus TSOP:n kirjoille

  Niin vähän arvelinkin.
 2. Hakemus TSOP:n kirjoille

  Kiitokset. Joo ne mitä noobmeter sanoi mun kympeistä ni ne on kaikki mitä mul on ollu ollu joskus vähä tyhmä ja myyny niitä pois ko ollu tarvetta crediiteille johkin muuhun vaunuun ja sit jos en o pitäny vaunuista. Ja voin pistää kyselyä päälle tosta "parhaimmistosta" mut epäilen hiukan ja suurin osa noista ei ole enään kauheen aktiivisia, muut pelit vieny mielenkiinnon ja kuten sanoin niin fpp on kaveriporukan kasa, että epäilen sitä vähän mutta voin pistää kyselyn ilmoille.
 3. Hakemus TSOP:n kirjoille

  Jäi puuttumaan tuo että missä klaanissa olen tällä hetkellä. Elikkäs olen sellaisessa kuin FPP:n listoilla, kaveri porukan klaani mutta ovat vähän hyljänneet pelin kun ei ole enää sellaista kiinnostusta.
 4. Hakemus TSOP:n kirjoille

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen vielä tälläkin hetkellä. Klaanin aktiivisuus on nykyään aivan olematon, olen itsekin pitänyt taukoa mutta nyt taas ruvennut pelailemaan enemmän. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Ei ole. Miksi haet juuri sopuleihin? Peliseura olisi mukavaa ja tietysti halu oppi paremmaksi pelaajaksi on kiitettävällä tasolla. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki luetellut. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Viime aikoina en ole kauheasti ollut kun premikka loppui ja nyt hankkimassa lisää (kun se rahan tekeminen on niin helvekon hankalaa ilman sitä) mutta aikaisemmin pelasin tyylliin 4-6 päivänä viikossa useamman tunnin. Tällä hetkellä työtön ja ei ole muuta kuin aikaa niin uskoisin että lähes koska tahansa. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Is7, E 50 M ja bc 25t Muuta infoa? (ainakin ikä) 22
×