Jump to content
Sopulifoorumi

R0usty

Rekisteröitynyt
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About R0usty

 • Birthday September 25

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/RoustFps

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jossain puun takana
 • Pelinick
  R0usty
 1. Hakemusta sisään.

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Miksi haet juuri sopuleihin? Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Muuta infoa? (ainakin ikä)
 2. Foorumitunnusten aktivointi!

  Mulla nyt jostain syystä ei hyväksy tota salasanaa ollenkaan ja jos haluaa tulla foorumeille ni joutuu aina resettaamaan.
 3. Hakemus (VSOP) R0usty

  Kiitoksia! Alan ruinaamaan.
 4. Hakemus (VSOP) R0usty

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen kuulunut kahteen porukkaan 116th panzer, jossa WoT kuoli aikalailla pystyyn aikoinaan ja W-Uni:ssa tohon viime joululle, josta ne sitten laitto pihalle kun pidin luovaa taukoa Wot:sta. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? 116th:n aikoihin tuli niitä muutama pelattua, mutta nyt ei ole vuosiin tullut osallistuttua. Miksi haet juuri sopuleihin? Kuullu pelkkää hyvää sopuleista ja kaikki pelissä tavatut ovat olleet herrasmiehiä. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Platooni lienee se ykkönen, muita ei ole nyt hirveästi tullut pelattua juurikaan kun ei ole ollut juuri porukkaa missä pelata. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Teen 3-vuorotyötä missä listat vaihtelee, joten osallistuvuus vaihtelee myöskin. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? OBJ140, E5, IS-7 ja E100 löytyy. E50M on kun löytyy rahat sen ostoon. Muuta infoa? (ainakin ikä) Teen WoT-videoita ja striimaan kun ehdin. Ikää on nuorekkaat 39-v.
×