Jump to content
Sopulifoorumi

jartuo

Taistelusopuli
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

jartuo last won the day on February 24

jartuo had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Shemale
 • Pelinick
  jartuo

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Muutamassa klaanissa on tullut pelailtua, mutta mitään erikoista syytä ei ole vaihdolle. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Jonkin verran muista paitsi turnauksista Miksi haet juuri sopuleihin? Arvostettu klaani ja osa pelaajista aiemmin tuttuja. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Toki kaikki kiinnostaa Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Liiankin paljon paikalla Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? E 50M Obj.140 Obj430U T11oE4 T110E5 Bat 25T S-Conqueror Wz-111 5A IS-7 T57 Heavy AMX30 B Centurion AX 113 TVP T 50/51 Muutama muu on tutkittu ja osa myytykkin Muuta infoa? (ainakin ikä) Ikä 54 ja paikkakuntana Sauvo, melkein Turkulainen. 1.0 päivityksen jälkeen peleissä tullut järkyttävä taantuma. Tätä menoa jatkuu niin ei hyvältä näytä. Mikäli klaaniin pääsee niin vastuu siirtyy teille.
 2. Hakemus

  Mukavaa peliseuraa, ei turhia hötkyile.
 3. Hakemus VSOP

  Tuttu kaveri FAU:n ajoilta. Tosi mukava pelikaveri. Soveltuu hyvin porukkaan ja on tosi aktiivinen pelaaja ja tulisi ottamaan osaa kaikkeen klaanin toimintaan.
 4. Hakemus

  Naisvoimaa klaaniin!! Sopii hyvin porukkaan!
 5. Hakemus

  Tuttu kaveri, suosittelen.
 6. Hakemus

  Tunnen kaverin oikein hyvin ja on tosi mukavaa ja osaavaa peliseuraa.
 7. Hakemus

  Kiitos
 8. Hakemus

  Report
 9. Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollut aiemmin -FAU-:ssa, mutta siellä oli ihan liikaa sisäisiä ristiriitoja. Yksi päivä vaan huomasin, että en ollut enää klaanin jäsen. Kysyin syytä miksi? Vastaus oli etten ole ollut tessussa, vaikka olen siellä notkunut joka ilta liikaakin. Eli oikeaa syytä en osaa sanoa? Siirryin SUDET klaaniin, mutta siellä on aika hiljaista, aktiivisia pelaajia on lisäkseni 2-4 Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? En voi kehua kokemuksella, mutta olen kyllä pelannut klaania sekä liigaa Miksi haet juuri sopuleihin? Positiivisen kuulopuheiden perusteella, sekä klaanin aktiivisuudella. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Toki kaikki muodot kiinnostaa oman osaamisen tasolla. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Tuskin aika tulee ongelmaksi, se on sovitavissa. Kyllä joka ilta tulee pelailtua. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Tällä hetkellä vain Centurion X sekä AMX 50 B. Tulossa talliin on kyllä muitakin niitä joita eniten klaanin puolesta tarvitaan. Muuta infoa? (ainakin ikä) Ikä on 52V. Turusta Huuli lentää ja jos vittuilu olisi olympialaji niin olisin joka vuosi palkintopallilla
×