Jump to content
Sopulifoorumi

KaRPo03

Rekisteröitynyt
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

KaRPo03 last won the day on December 8 2016

KaRPo03 had the most liked content!

About KaRPo03

 • Birthday 05/23/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Pelinick
  KaRPo03
 1. Hakemus: Niko9911

  Samallaisia muistikuvia oli hakijasta itsellänikin ja otin muutamaan henkilöön yhteyttä näiden muistikuvien varmistamiseksi.
 2. Hakemus vsop

  Mukava kaveri ja varma pelaaja jos linjoilla. Plussat täältä suunnalta kans vaikka jo hyväksyttykki
 3. Blueforse

  Kestihän se näköjään vajaat 4 päivää kun pillit oli pussissa sulla
 4. Hakemusta klaaniin. Lotic

  Tuttu aikaisemmista seuroista ja muutaman kerran nyt viime viikkojen aikana tullut pelailtua plattaa. Mukavan rauhallinen kaveri ja yhteispelitkin on sujunu ihan kivasti.
 5. Hakemus

  Kyllä piparia täytyy kerran viikossa saada Plussat rauhallisuudesta ja mukavasta peliseurasta. Antaa aina varmasti kaikkensa klaanille
 6. Tänää tehää pönttö :D

 7. Hakemus TSOP klaaniin

  Jos sitä vähän tuoretta verta tois mukaan yhteisöön ja täytyyhän sitä nyt väärinkäsityksiä syntyä jotenkin niin mitenkäs paremmin kun kaksi samaa nimimerkkiä pienillä eroavaisuuksilla
 8. Hakemus TSOP klaaniin

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? METAL, FIREX, AD-FI, METAL. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Kyllä löytyy 785 taistelun verran. Miksi haet juuri sopuleihin? Kuulemani mukaan TSOP pelaa aktiivisesti stronkkaa ja cw pelejä. Myöskin plattailuseura kiinnostaisi. Sopuleista löytyy myös vanhoja ystäviä matkanvarrelta, joiden kanssa olisi taas pitkästä aikaa kiva pelailla. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Stronghold, CW ja platoona. Teambattleja en ole pahemmin harrastanut, mutta aina voin koittaa uusiakin asioita. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? 4 - 5 kertaa viikossa ollut nyt viimeaikoina. Illalla osallistuminen riippuu lapsien nukutuksesta, mutta yleensä nykyään vapaa klo 20 jälkeen poikkeuksia lukuunottamatta. Osallistuminen klaanimatseihin taattua aina kuin olen vain paikalla. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? HTs: AMX 50B IS-7 T110E5 FV215b T57 Heavy MTs: Object 140 Bat Chatillon 25 t T62A Object 430 SPGs: GW E 100 Bat Chatillon 155 TDs: Object 268 T110E3 T110E4 Grille 15 Auki on T92 ja parin viikon sisään aukeaa E100 ja AMX 30 , mutta credittejä täytyy näihin haalia vielä ja siihen olisi kiva saada peli seuraa. Muuta infoa? (ainakin ikä) Tampereella asusteleva muutaman lapsen isä. Käy vakituiseen töissä. Ikää löytyy 28 vuotta. On tullut peliuralla nähtyä ja koitettua jos jonkinmoista, mutta näistä voi kertoa sit lisää vaikka esim. tessussa. Terve vaan kaikki tutut ja tuntemattomatkin.
×