Jump to content
Sopulifoorumi

kaltsu1

Rekisteröitynyt
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Shemale
 • Pelinick
  kaltsu1
 1. VSOP hakemus

  Mukava ja ihan ok pelaaja, pelaa actiivisesti. Tasoaan paremmin pelaa!
 2. TSOP Hakemus

  Ok, haluattekos sitten kysyä minulta tarkentavia kysymyksiä?
 3. TSOP Hakemus

  Ok, kiitos ymmärrän. Ja neuvoja otetaan aina vastaan
 4. TSOP Hakemus

  Joo, grindailen koko ajan mut ei vaa pysty kaikkee yht aikaa Ja ois kiva tietää et tuleeko vihreetä valoo vai punasta et tietää lähteekkö vai ei nykysest klaanist :/
 5. TSOP Hakemus

  Hmm... E5 linjalta koht kasi, IS-7 ostamista vaille valmis, mut ryssämedit aika pahasti vaihees
 6. TSOP Hakemus

  Noh joo ehkä, recentiti kyl ollu kovas nousus sempä takia ajattelin tännekkin hakea, veikkaan et parin viikon sisällä on kummiski 2k+. Mietin vaa sitä et eikös klaanin puolesta oo tärkeämpää se aktiivinen klaani pelien pelaaminen ja et osaa pelata porukassa?
 7. TSOP Hakemus

  TSOP, kyllä kusin huolella
 8. TSOP Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen vielä klaanissa (FPZDR) Klaanin vaihto mietin, lähdössä koska klaanin aktiivisuus on laskenut ja haluaisin kehittyä pelaajana varsinkin klaani matsien suhteen. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? 6-8 Tier CW ja Stronk kyllä. Miksi haet juuri sopuleihin? Koska tunnen muutaman kaverin täältä ja klaaninne on aktiivinen klaani matsien suhteen. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) CW, stronhold, turnaukset ja plattaa niin paljon kuin klaani antaa myöten. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Aika lailla joka päivä, mutta perjantai illat voi olla nihkeessä. 17-22(24). Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Tällä hetkellä vain AX, mutta E4, IS-4 ja TVP tulossa ihan lähi aikoina. Muuta infoa? (ainakin ikä) Käyn lukiota, mutta en hirveesti stressaa koe viiikoista, ja ikä 16v.
×