Jump to content
Sopulifoorumi

Alex_863

Rynnäkkösopuli
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alex_863 last won the day on July 31 2017

Alex_863 had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Pelinick
  Alex_863
 1. TSOP--->RSOP?

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Muutamassa random pl klenussa ja sen jälkeen nyt ollut 9kk TSOP:ssa. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Onhan noita tullut pelattua. Miksi haet juuri sopuleihin? Koska RSOP on suomen paras klaani. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Viikonloppuisin lähes mihin aikaan vaan ja arkisin hiukan vaihtelevasti, mutta yleensä klo 18-24 välillä paikalla. Yleensä noin 5 päivänä viikossa peleillä. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Ht: Type 5 Hvy, Wz 111 5A, Is-7 Mt: Tvp, B-C 25t, Obj 430, Leopard 1. Td: Strv 103b, Fv 183. Lt: Rhm pz. Arty: B-C 155 58 Muuta infoa? (ainakin ikä) 16-vuotias lukiolainen Tampereen lähistöltä.
 2. Hakemus

  Itekkin vähän plattaillut kumiukon kanssa. Osaa pelata +
 3. TSOP hakemus

  Eka acco on jo puolisen vuotta olut kuollut ja kuopattu. Accolla wn8 vajaat 1850 ja silloiset recentit oli noin 2.5k ja pelejä reilut 20k. Tämän jälkeen tosin omat taidot kehittyneet aikas huomattavasti.
 4. TSOP hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Olen ollut klaanissa nimeltä HAVA, joka oli tämmöinen pienen porukan kokeilu. Sen lisäksi olen ollut parissa ulkomaalaisessa klaanissa. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? On Miksi haet juuri sopuleihin? Koska täällä on muutama minun kaveri ja olen kuullut sopuleista pelkkää hyvää. Haluaisin myös tasokkaaseen peliporukkaan ja uskoisin että täällä se onnistuisi. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Pyrin olemaan paikalla mahdollisimman monena päiväna viikossa. Viikonloppuisin olen lähes aina paikalla. Pystyn osallistumaan klaanipeleihin viikolla noin klo 22-23 asti ja viikonloppuisin pidempään. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? OBJ 430, Leopard 1, B-C 25t. (Tulossa noin kuukauden parin sisällä T62A, OBJ 140 ja IS7.) Muuta infoa? (ainakin ikä) Ikä:16 (Osaan silti käyttäytyä asiallisesti)
×