Jump to content
Sopulifoorumi

Ginger_Gem

Rekisteröitynyt
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ginger_Gem

 1. Foorumitunnusten aktivointi!

  vsop oikat takas kiitsa
 2. Ginger_Gem takas Vsopiin

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Metal, Peto, Careliastorm, Hukka, Vsop, Tsop. Joko ei ole itellä ollut tarpeeks aika pelaa tätä peliä tai sitten klaanit on kuollut. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Onhan noita pelejä tullut pelattu, joskus jopa vedetty. Miksi haet juuri sopuleihin? Ollut täällä aikasemmin, sekä kiinnostaa pelaa klaanipelejä, ja sopulithan aina herää kun CW kausi alkaa. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki, en oo kyllä turnauksia pelannut mutta jos tulee vastaan niin miks ei. Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Jos en ole iltavuorossa niin olen yleensä onlinessä (Välillä pitää baarissa käydä). Mutta silloin kun olen iltasin paikalla niin olen niin kauan kuin pelejä löytyy. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Type 5 Heavy, Wz 111-5A, Obj. 277, IS-7, S-Conq, Obj 140, T-62A, BC, T100-lt, Strv. Tulossa TVP (9 tierissä), ja V4 (7 tierissä) Muuta infoa? (ainakin ikä) 20v. Kokki.
 3. Ginger_Gem

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Juuh Peto, Metal ja VSOP. Peto ja Metal kuoli ja VSOPsta lähdin kun menin inttiin. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? On Miksi haet juuri sopuleihin? Aika paljon tuttuja ja aktiivisuuden takia. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Vielä olen puol vuotta inttissä mutta rupee ole aika leebens niin kerkee pelaa iltoisin. Sitten viikkonloput aamusta iltaan ellei oon kiinni Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? Tallissa on Strv, obj 140, IS-7, 5A ja Bätti. Tulossa Type 5 heavy, SC. Muuta infoa? (ainakin ikä) 20v kokki helsingistä.
 4. Foorumitunnusten aktivointi!

  vsop oikkat kiitos.
 5. Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Kyllä, metal, petossa sekä Careliastormissa. Olen lähtennyt niistä koska ne on kuollut pois. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Kyllä, sekä vetääjänä että linjamiehenä. Miksi haet juuri sopuleihin? No nyt on olemassa 5 sopuli klaanii ja uskoisin että aina on sen verran porukka linjalla että ei tarvii istua yksin jossain nurkassa. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) CW, stronkka ja platoona. Onhan teambattlee kans ihan jees mutta onhan stronkka kivempi Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? No se nyt riippuu ihan työvuoroista. Joskus saattan olla pelamatta jonkun viikko ja joku toinen en tee muutta kuin pelaan. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? 113, obj 140, is-7, strv blablabla. Maussi ja bätti voisin kyllä hoitaa jossain vaiheessa mutta grindaaminen on homojen homma. Muuta infoa? (ainakin ikä) Tämmönen 19v kokki helsingistä.
×