Jump to content
Sopulifoorumi

Lindelli

Taistelusopuli
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lindelli last won the day on November 2 2017

Lindelli had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Shemale
 • Pelinick
  Lindelli
 1. Mahtuuko lineen

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? onhan noita klaaneja ollu TSOPista,oppos ja kourallinen muita pikku klaaneja Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? muutaman oon päässy vuosien varrella pelaan. Miksi haet juuri sopuleihin? Tulla kattoo mikä on meno ja oppiin jotain uutta. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) frontline on ollu nyt mikä on saanut pienen heijarin aikaan.. muut menee siinnä rinnalla Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? liiankin paljon tulee istuttuu iltaa koneella. Mut 21.00~22.00 oon sammuttanu koneen. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? kaikki perus cw vaunut löytyy paitsi 50bemari ja v4. Artejahan ei kukaan suht terve ihminen edes pelaa😁 Muuta infoa? (ainakin ikä 32 pirkanmaalta. Ollu ennenkin tsopin riveissä.
 2. Hakemus

  Kiitokset. mä kärkyn tuolla tessun puolella kun saan vehkeet käyntiin.
 3. Hakemus

  Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Nyt on tullu istuttuu 6-21 wotin ääressä.. kesät on vähän heikompaa aikaa Tohon piti laitta 18-21.. mut jokaisessa hakemuksessa pitää aina olla vähän väri kynää=)
 4. Hakemus

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? On noita muuta ollu. kelax ja sw-100 viimesimmät. tiimi pelien puute oli syynä. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? ei liikaa mutta stronkkaa ja muita turnaus pelejä on koitettu Miksi haet juuri sopuleihin? Oman tasonen porukka ja näyttäis olevan vielä aktiivinenkin. Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Kaikki menee jos porukalla pelataan Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Nyt on tullu istuttuu 6-21 wotin ääressä.. kesät on vähän heikompaa aikaa Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? HTs: T110E5 WZ-111 model 5A IS-7 FV215b Super Conqueror MTs: Object 140 T50 51 Bat Chatillon 25 t TDs: T110E4 Muuta infoa? (ainakin ikä) 31. aika kilpailu henkinen. pelaan tätä rennolla asenteella mutta kuitenkin voitosta
×