Jump to content
Sopulifoorumi

Sarek1

HSOP
 • Content count

  954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Sarek1

 1. Sarek1

  Oletko ollut aikaisemmin jossakin klaanissa? Missä olit ja miksi lähdit? Hmm. RES, RSOP, SPALE, RSOP, PJ. Miksi onkin sitten kysymys, jota olen joskus hiljaa iltaisin itsekseni miettinyt. Onko sinulla kokemusta klaanimatseista? Muutaman matsin olen päässyt pelaamaan. Miksi haet juuri sopuleihin? Hmm. Tottumus on toinen luonto? Mitkä pelimuodot kiinnostavat? (cw, stronghold, teambattle, platoon, turnaukset?) Si habla everything! Kuinka usein olet paikalla? Mihin aikaan illasta pystyt osallistumaan klaanimatseihin? Aina välillä ja joskus. Yleensä klo 20-22, ajoittain laajemmin. Mitä kymppitierin vaunuja sinulla on tallissa / tulossa talliin? 277 voisi jo ostaa, Type 5 ehkä noin 180k päässä Superkonkka grindissä (t8), E50M, Leopard, T100 tulollaan (t9 grind) Muuta infoa? (ainakin ikä) Metusalem. Jos kerron, että olen syntynyt 6. päivänä vuonna -66, niin piirtelettekö ristejä nurin päin?
 2. Hakemus

  Asiaton kommentti poistettu. Klaaniasiasta vain sen verran, että vakka kantensa valitsee. Ja jokainen sopuliklaani valitsee suvereenisti itse sopuli... siis jäsenensä. Yleisellä tasolla voin subjektiivisesti todeta, että kaikissa sopuliklaaneissa on mukavaa peli- ja juttuseuraa.
 3. Hakemus [RSOP]

  Enpäs huomannut äsken tervehtiä tessussa. Tehdään se sitten täällä: tervetuloa mukaan!
 4. Hakemus [RSOP]

  Tervetuloa!
 5. Hakemus

  Jeps, tervetuloa! Larg0n jälkikirjoitukseen täytyy lisätä, että Securitate valvoo sitten kaikkia kaikkialla kaiken aikaa... :ph34r:
 6. Hakemus [RSOP]

  Willkommen sano saksmanni eli tervetuloa!
 7. Hakemus

  Rehellisyys maan perii, asioiden todellinen laita paljastuu aina ennemmin tai myöhemmin.
 8. Hakemus

  Neukkulinjakin on sellainen perusneutraali pelialusta... jos ei muuten niin historiallis-poliittisista syistä. ;)
 9. Hmm. Ottamatta kantaa mihinkään muuhun kerron diplodocuksen (vaimikäsenytoli) ominaisuudessa sen, että sopuleissa viihtymiseen tarvitaan rutkasti huumorintajua ja kykyä pelleillä verbaalisesti mukavassa hengessä mutta ei toisia loukkaavalla tavalla. Jos on taipumusta vetäistä herne nerkästi nenään niin sopulilaumassa ei välttämättä viihdy. Suuri artisti ei välttämättä sovi myöskään sopuliksi mikäli oma ego ei salli pientä roolia tai toisten edestä osuman ottaminen tuntuu vieraalta ajatukselta. CW-matseissa ei pelleillä tankkien kanssa ellei taistelun lähtökohdaksi oteta hupiaspektia ja silloinkin ajetaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti.
×