Jump to content
Sopulifoorumi
Sign in to follow this  
Guest Topfox

Hakeako vaiko eikö hakea...siinäpä pulma

Recommended Posts

Guest Topfox

Ja eiku se on moro sano poro,


ja sitten asiaan.

Olen kyllästynyt kaikenlaisiin klaaneihin joissa ei yhteisymmärrys suju tai paljon pelanneita ei oteta huomioon joilla kenties ehkäpä saattaisi olla jotain tietoa taitoa jaettavana.

Eikä varmaan vanhuus paina vaikka ikää on 46 ja risat.

Olen pelannut erilaisia strategia pelejä tosi kauan ja WoT nyt jo reilun vuoden ja pelejä jo reilut 15k. CW:tä ja komppaa on varmaan monta tusinaa kasassa jotenka ei ihan uppo outoa ole nämä hommat. Monta hyvää ehdotusta tehnyt, mutta...................................

Perustin suutuspäissäni oman klaanin, mutta yksin on turha nyhjöttää.

Jos yhtä henkilöä aletaan syyttämään johodn virheistä (siis ei johtoon kuuluvaa) niin voin kertoa, että siitähän riemun nostan kattoon. Näin on nyt muutaman kerran käynyt ja toivottavasti ei tuleviasuudessa tarvitse polttaa päreitä ja varapäreitä.

Tankkeja löytyy siten, että min. tier 8 ja max tier 10. Kovasti rahaa keräämässä jotta saisi IS-7 ostettua. Ollut jo pitkään haaveena. IS-4:lla ja e-100:lla nyt sitten paukuttelen menemään ja tuo Maus ois kovasti myös tähtäimessä. Hitaisiin tykkeihin en viitsi antautua (oli gw tiger) ja kun aina sama juttu klaaneissa ja niiden peleissä. Tykit sai melkeinpä aina turpaan kun vihu tuli peinellä ja nopeella läpi. Tästäkin olen monta kertaa jankuttanut eri klaaneissa, mutta kun on pään läpi läpikäytävä, niin eihän siellä mikään pysy.

Pelaan aika aktiivisesti, mitä nyt joskus saattaa tietyt asiat välillä rajoittaa klo 18 - 21 joka päivä. Tuokin aika on vähän niin ja näin, mutta siitä sitten lisää jos kiinnostusta riittää tälläiseen ikäloppuun vanhukseen. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest KalleS

Kumpaan klaaniin haet vai pohditko vain hakeako? :) RSOP kriteerit eivät ihan taida täyttyä mutta VSOP puolella voisi olla tilaa.

Ja onkin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie pidättelen hakemusta vielä jonkin aikaa, On tuo harrastuskausi pahimmillaan niin koneella ei jouda istumaan läheskään tarpeeksi tiheään. Katsotaan myöhemmin josko vsop:ssa olis tilaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest topfox

Ei millään pahalla, mutta näillä metodeilla pystyn olemaan kummassakin. Ja jos heti alkuun alkaa olemaan tällaista, niin alkaa miettimään kannattaako edes hakea laisinkaan???

Niinkuin hakemuksessa jo mainitsin..en hae mihinkään pelleilijöiden joukkoihin vaan sellaisiin jossa ei syyetä toisa ja pelataan reilusti ja kuunnellaan toisia. Jos koneella olo on se syy ettei hakemusta voi tai siis pelaajaa ottaa sisälle vielä, niin silloin unohdetaan.

Mikäli asian laita on toisin niin viestiä vaan. Muuta pelleilyjä en hyväksy! Kerran viikossakin kun käy ja joku laittaa kutsun, niin se ei todellakaan paljoa näe vaivaa. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest topfox

Perhana..........ei tänne pitänyt laittaa.............ollut huonmo päivä noiden randomien kanssa niin menee sekaisin..... sry!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm. Ottamatta kantaa mihinkään muuhun kerron diplodocuksen (vaimikäsenytoli) ominaisuudessa sen, että sopuleissa viihtymiseen tarvitaan rutkasti huumorintajua ja kykyä pelleillä verbaalisesti mukavassa hengessä mutta ei toisia loukkaavalla tavalla. Jos on taipumusta vetäistä herne nerkästi nenään niin sopulilaumassa ei välttämättä viihdy. Suuri artisti ei välttämättä sovi myöskään sopuliksi mikäli oma ego ei salli pientä roolia tai toisten edestä osuman ottaminen tuntuu vieraalta ajatukselta. CW-matseissa ei pelleillä tankkien kanssa ellei taistelun lähtökohdaksi oteta hupiaspektia ja silloinkin ajetaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sori vaan Topfox jos meni pasmat sekasin, mie en tosiaankaan ketään voi klaaniin hyväksyä saati mitään jarruttaa kun en enää rsop:hin kuulu.

Mutta hyvää peliä sulle, just tulin viikon keikalta puskista, 43 laukausta ja 19 pudotusta, ennätyssyksy tulossa jos tahti jatkuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×